reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La Bicicletada popular solidària a benefici de la Fundació Noelia, aquest diumenge

11/10/2018

Aquest diumenge dia 14 d’octubre es porta a terme la segona bicicletada popular a benefici de la Fundació Noelia, organitzada per la Regidoria d’Esports, Reus Esport i Lleure i el Centre Comercial La Fira, amb la col·laboració de Tretzesports. El recorregut serà el mateix que l’any passat, amb sortida a les 10:30 h a la plaça de l’Univers.

L'itinerari continuarà per la riera Miró fins a l’avinguda de Jaume I, la plaça d’Hèrcules, el carrer de Misericòrdia, el passeig de Prim, la plaça de les Oques, el carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, la plaça de la Llibertat i l'avinguda de Sant Jordi, amb final novament a la plaça de l’Univers.

Durant tot el matí hi haurà animacions infantils, inflables, pintacares, recollida de taps solidaris i animació musical amb una xaranga a la zona de la plaça de l'Univers.

Inscripcions obertes
Les persones interessades a participar poden fer un donatiu de 5 euros en inscriure's de manera online a la web tretzesports.org, o bé presencialment al Centre Comercial La Fira, dijous 11 de 17:00 a 21:00 h, divendres 12 i dissabte 13 de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 21:00 h. El mateix dia també es podran fer inscripcions des de les 8:00 h a l'envelat exterior de la mateixa plaça de l’Univers.

Aportació solidària de l'entitat Reus Trail Solidari
L’entitat Reus Trail Solidari també s’ha sumat a l’activitat d’aquesta bicicletada amb una aportació directa a la Fundació Noelia, aquesta aportació es farà efectiva el mateix diumenge a l’escenari de l’activitat.