Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La caminada popular d’hivern, solidària amb la Marató de TV3

13/11/2015

El diumenge dia 13 de desembre es desenvoluparà la caminada popular d’hivern “Rutes Reus”, que tindrà finalitat solidària amb la Marató de TV3. Per aquest motiu, la regidoria d’Esports ha realitzat una convocatòria oberta a totes les entitats que vulguin sumar-se a la iniciativa i les ha convidat a coordinar el màxim de recursos possibles.

Un total de 16 entitats s’han inscrit fins al moment per col·laborar i formar part de l’organització. La convocatòria segueix oberta i es convida qualsevol entitat que encara no s’hagi adherit a la iniciativa a fer-ho i participar a una reunió de treball prevista el 17 de novembre a la tarda al Pavelló Olímpic Municipal.

La Marató de TV3 es dedica aquesta edició a la diabetis i l’obesitat. El regidor d’Esports, Joaquim Enrech, ha explicat que s'espera “una elevada participació, tant per la vessant solidària com per l’atractiu que suposa per a la població participar en accions d’activitat física adreçades a persones de totes les edats i condicions”. Enrech ha recordat que actualment hi ha una part important de la ciutadania que realitza exercici moderat i que s'inscriu a propostes com la caminada popular del passat 18 d’octubre, que va tenir un gran ambient festiu, de lleure i no competitiu.