reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La caminada popular Rutes Reus d'aquest diumenge ja supera els 650 inscrits

01/03/2018

La nova caminada popular del programa Rutes Reus, que gestiona la Regidoria d'Esports a través de Reus Esport i Lleure, proposa aquest diumenge 4 de març un itinerari de 12,4 quilòmetres amb sortida a les Borges del Camp i arribada al Mercat Central de Reus. Els inscrits podran desplaçar-se fins a les Borges amb autobus des de la plaça de les Oques amb sortida a les 9:00 h del matí. La caminada popular s'iniciarà a les 10:00 h des de les Borges. Fins ara s'hi han apuntat 658 persones i el termini per inscriure's és obert fins dissabte a les 12:00 h.

La inscripció a la caminada és gratuïta i es pot realitzar a través del web de l'esdeveniment fins al dissabte 3 de març al migdia. Es recomana als participants que portin la seva cantimplora o recipient amb l'aigua suficient per a hidratar-se durant el recorregut.

Les Borges – Reus
L’inici de la caminada serà des de Cal Dasca (Les Borges del Camp) a les 10:00 h, baixant fins a Riudoms pel camí del Coll d’en Boc, i arribant davant el Mercat Central de Reus, on tots els participants rebran l’avituallament líquid i sòlid.

La Regidoria d’Esports ha programat 6 caminades populars Rutes Reus aquest 2018, una més que l’any passat, amb l’objectiu de superar els més de 3.000 participants de 2017. Les caminades d’inscripció gratuïta estan programades els dies, 4 de març, 8 d’abril, 17 de Juny, 16 de setembre, 4 de novembre i 16 de desembre, els recorreguts termini d’inscripció i altres detalls es poden consultar a www.reusesport.cat.

El cicle Caminades Populars té com a finalitat apropar la pràctica de l’exercici físic al conjunt de la ciutadania amb una activitat de baix impacte i a l’abast de tothom.

Fitxers Relacionats: