reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

La Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019 acull les VIII Jornades Nacionals de Medicina de l’Esport

13/11/2019

Reus acull els dies 22 i 23 de novembre les VIII Jornades Nacionals de Medicina de l’Esport, que dedicarà els seus continguts a la medicina del Bàsquet. La celebració de les jornades s’emmarca en la programació de la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019. Les sessions preveuen un extens programa científic, que es recull en el programa de ponències i comunicacions lliures que es desenvoluparà a la sala d’actes l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Les Jornades organitzades per Sociedad Española de Medicina del Deporte (SEMEDE)  comptaran amb una destacada participació d’experts en diferents àmbits d’aquesta especialitat.

La trajectòria de la Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital Sant Joan de Reus, amb 30 anys de funcionament, és una de les pioneres a l’estat Espanyol, i la primera unitat  de medicina de l’esport adscrita com a unitat hospitalària.

Les jornades comptaran amb dues publicacions de referència i un ampli document de consens, dedicat als complements nutricionals per a l’esportista, i les ajudes ergogèniques de l’esport.