reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

La Cursa de la Dona de Reus recapta 18.410 euros per la lluita contra el càncer

17/05/2020

La 8a Cursa de la Dona de Reus ha recaptat 18.410 euros per la lluita contra el càncer. Amb 1.826 inscrites, l'edició d'enguany, celebrada aquest diumenge 17 de maig, ha aconseguit millorar els ingressos de l'edició anterior, malgrat les limitacions a la mobilitat obligades per l'estat d'alarma. La solidaritat i l'esportivitat de les participants s'ha mantingut inalterable en una edició que s'ha desenvolupat d'una manera diferent: convocant a fer exercici físic respectant les normes de distanciament físic de la Fase 1 del desconfinament.

L'import recaptat es destinarà a la investigació, recerca epidemiològica i prevenció del càncer que desenvolupa el Servei de Eipediomoligia i Prevenció del Càncer de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus; i suposa un increment en relació a l'any 2019 (17.456 euros).

L'augment de la recaptació també que ha estat posible gràcies a l'esforç de patrocinadors, col·laboradors i organització, que han cobert la totalitat de les despeses i s'ha permès, així, destinar integrament l'aportació de les participants a la causa solidaria.

La Cursa de la Dona 2020 també ha suposat la facilitat de participació  a nivell territorial, així la cursa ha rebut inscripcions de molt variades procedències, amb participants de Reus i el Baix Camp, d'altres demarcacions i gent d'altres punts com Andalusia, Madrid, Messina o Bristol.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma que «en l'actual situació d'emergència sanitària, social i econòmica són més d'agraïr que mai les mostres de solidaritat de la ciutadania; i les dones de Reus han tornat a demostrar de manera massiva la seva solidaritat amb entusiasme i esportivitat».

El regidor d'Esports, Josep Cuerba, afegeix que «tot i el context d'emergència sanitària, hem aconseguit els objectius que ens havíem marcat: evitar aturar l'agenda d'activitats ciutadanes, fomentar la participació i la pràctica esportiva, i canalitzar les mostres de solidaritat de la ciutadania».