reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

La gala dels Premis Esport i Ciutat, aquest divendres al Pavelló Olímpic Municipal

06/09/2018

Aquest divendres, 7 de setembre, el Pavelló Olímpic Municipal serà l'escenari de la gala de lliurament dels Premis Esport i Ciutat corresponents a la temporada 2017/2018. Aquesta setena edició dels premis es portarà a terme a partir de les 20:00 h i es retransmetrà en directe per Canal Reus TV.

Els premis Reus Esport i Ciutat tenen com a objectiu reconèixer anualment diversos àmbits de l’esport, uns premis que tenen sentit simbòlic i de reconeixement públic i que es lliuraran en aquesta edició a 25 premiats dins un total de 14 modalitats: Pioners de l’esport, Dirigents de l’Esport, Tècnics d’Esport base, Tècnics d’Esport de Competició, Valors de l’Esport, Esport adaptat, Millor Club o secció esportiva d’esport base i de categoria absoluta, Millor esportista Màster Masculí i Femení, Millor esportista de promoció Masculí i Femení, Millor Esportista absolut masculí i Femení i els premis d’Honor.

Jurat
La decisió del jurat es coneixerà durant la gala del dia 7 de setembre. El jurat és presidit pel regidor d’Esports Jordi Cervera i integrat per un total de vuit membres, entre els quals el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport i quatre redactors d’esports dels diferents mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació esportiva de la ciutat.

L’entrada a la gala és gratuïta i es demana al públic assistent que faci la seva entrada abans de les 19:45 h per poder-se acomodar amb suficient antelació. Aquesta edició dels Premis Esport i Ciutat inclourà, entre altres sorpreses, una actuació exclusiva.

Jordi Cervera ha volgut posar en relleu la importància dels premis com a estímul i reconeixement de l’esport de ciutat i com a punt de trobada a l’inici d’una nova temporada esportiva plena de reptes i objectius individuals i col·lectius.