reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La II Jornada “Salut i Emocions”, el 29 d'octubre a Cal Rofes

05/10/2018

La Regidoria de Salut organitza el pròxim 29 d'octubre la segona edició de la Jornada “Salut i Emocions” a les instal·lacions del restaurant Cal Rofes. Després de la bona acollida de l'edició 2017, es donarà continuïtat a aquesta experiència que vol aprofundir l'atenció de la salut com un concepte més ampli que la simple absència de malaltia, amb un enfoc envers la salut integral que impulsa les habilitats de cada persona com a ésser únic.

El lema de la jornada d'aquest any és “Salut integral: bases per viure i conviure en equilibri saludable” i tindrà com a ponents principals els experts Joel i Michelle Levey. A més, durant la sessió hi haurà intervencions d'altres persones referents del món de la medicina i l'atenció a les persones.

La jornada s'organitza en col·laboració amb l'entitat Hub Coevolució i parteix de la premissa que la salut i les emocions han d'ocupar un espai rellevant en els moviments d'innovació i atenció a les persones. En aquest sentit, les característiques positives de la salut emocional permeten viure plenament a través de relacions compromeses i sòlides.

Les inscripcions per participar a la jornada es poden fer a partir del dia 10 d'octubre a través del web reus.cat.