reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La retirada de la bandera i l'apagada de la torxa tanquen la 37ª Olimpíada Escolar

29/03/2019

La retirada de la bandera olímpica i l'apagada de la torxa han tancat oficialment aquest divendres a la tarda la 37ª edició de l'Olimpíada Escolar. L'acte de cloenda s'ha fet a les instal·lacions del CN Reus Ploms, on prèviament s'han disputat diferents proves finals d'atletisme.

En primer lloc s'han fet les finals de les curses de velocitat de totes les categories, i tot seguit s'ha realitzat la cursa conjunta de pares i fills. Després de l’acte de lliurament de medalles dels i les finalistes, és quan s'ha portat a terme l’acte protocol·lari de retirada de la bandera i del foc olímpic, que ha estat encès d’ençà de l’inici de l’Olimpíada el dia 8 de març. L'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d'Esports, Jordi Cervera, representants del Consell Esportiu del Baix Camp i altres responsables institucionals han assistit a l'acte.

49 centres participants
En total 49 centres educatius i uns 3.000 infants han participat en aquesta edició de l'Olimpíada Escolar, que enguany ha disposat de més escenaris esportius amb l’objectiu de millorar les condicions de la competició.

La programació ha consolidat esports com l’hoquei patins 3x3 (incorporat la passada edició). El minibàsquet s’ha continuat desenvolupant a les instal·lacions del Reus Deportiu i Club Natació Reus Ploms i com a novetat s’ha incorporat el Polilleuger Ciutat de Reus. La competició de Tennis Taula ha tingut com escenari el Club Tennis Taula Ganxets de Reus i finalment el futbol set s’ha distribuït pel Camp del Pare Manyanet i la totalitat de camps de futbol municipals.

La resta d’escenaris esportius han estat el Pavelló Olímpic Municipal, el Polilleuger Alberich i Casas, la piscina coberta i pavellons del Reus Deportiu, diferents espais al CN Reus Ploms i Tennis Monterols.

Reus 2019, Ciutat del Bàsquet Català, també ha tingut una destacada presència en les activitats d’aquesta modalitat. Com en l’edició anterior les dates de celebració de l’Olimpíada han estat consensuades amb la comunitat educativa i s’han ajustat al calendari escolar i a les dates de Setmana Santa.

La jornada de cloenda en aquesta edició s'ha desenvolupat a la pista d’atletisme del CN Reus Ploms amb motiu del centenari de l’entitat.