Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La segona edició de la cursa popular "Herois per l'Alzheimer" arriba el 31 de març al centre de Reus

20/02/2019

Els carrers més cèntrics de Reus tornaran a ser l'escenari el pròxim 31 de març a partir de les 11:00 h de la cursa popular “Herois x l'Alzheimer”, un esdeveniment que arriba a la segona edició i que està pensat per arribar a tots els públics amb l'objectiu de sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l'Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa és una iniciativa del Grup Oliva en col·laboració amb l'Ajuntament de Reus i té l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp com a principal destinatari del projecte. La participació es pot fer en format de "running" o de caminada en un trajecte de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha expressat la voluntat que aquest esdeveniment torni a ser un èxit i ha animat la ciutadania a participar-hi, ja sigui directament inscrivint-se a la jornada o bé a través de l'adquisició d'un dorsal zero que s'ha previst per aquelles persones que no puguin ser-hi presents o prendre-hi part. En aquest sentit, el president del Grup Oliva i principal impulsor de la proposta, Fèlix Oliva, ha explicat que les famílies i persones de totes les edats seran benvingudes a la cursa, que més enllà d'un esdeveniment competitiu s'ha concebut com una jornada lúdica i festiva durant la qual es pugui assolir un alt nombre de participants i aportacions per a la lluita contra l'Alzheimer. Tal i com ha explicat el director tècnic de la jornada, Juanan Fernández, el límit d'inscripcions s'ha fixat en 1.700, i fins ara el ritme d'inscripcions està essent molt elevat.

Inscripcions
Les inscripcions es poden realitzar a les oficines de Protego Correduría de Seguros (carrer de l'Amargura, 36-38) i també a la pàgina web www.cursagrupoliva.com. El recorregut serà de 5 quilòmetres (corrent o caminant) i els drets de participació i aportació solidària són de 10 euros (5 euros en cas d'aportació al dorsal zero), que aniran destinats íntegrament a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp la presidenta del qual, Misericòrdia Sànchez, ha estat present a la presentació de la cursa.

S'han programat actes paral·lels a la cursa durant la jornada del dia 31 de març perquè famílies i acompanyants puguin afegir-se a l'esdeveniment.