Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

La segona edició del Mare Nostrum Cup Futsal inclou participació internacional

02/05/2019

La segona edició del Mare Nostrum Cup Futsal, un dels tornejos de referència a Catalunya pel que fa al futbol sala de base, incorpora per primera vegada la participació d’un equip estranger, en concret procedent d’Anglaterra. Més de 600 jugadors de 64 equips disputaran del 3 al 5 de maig els partits a diferents espais de joc de Reus, Salou, Vinyols i Constantí.

En total es disputaran 140 partits a 8 pistes diferents, entre les quals el Pavelló Olímpic Municipal de Reus (seu central del torneig) i els polilleugers Alberich i Casas i Ciutat de Reus. A Salou els partits es jugaran al pavelló Salou Ponent i al de Cap Salou, mentre que a Vinyols i Constantí els escenaris dels encontres seran els pavellons esportius municipals d’aquestes viles.

Durant la presentació del torneig han intervingut el regidor d'Esports, Jordi Cervera; el CEO de Mare Nostrtum Cup, Albert Viñas; el director de Mare Nostrum Cup Futsal, Josep Masip, i el seleccionador absolut de Catalunya de futbol sala, Santi Gea.

Des de l’organització del MNC Futsal es preveu que s’allotgin durant aquests dies a la Costa Daurada unes 1.200 persones incloent els jugadors i les persones acompanyants. A més dels participants britànics, el gruix de jugadors serà de Catalunya, el País Valencià, Castella i Lleó i les Illes Balears, entre d’altres procedències.

Turisme esportiu
En aquest sentit, es considera aquest esdeveniment un complement de dinamització econòmica a l’oferta turística de la Costa Daurada, tal i com passa amb altres tornejos de Mare Nostrum Cup que s’organitzen al llarg de l’any. La més recent d’aquestes competicions ha estat la Mare Nostrum Cup de Bàsquet, organitzada coincidint amb les dates de la Setmana Santa i que ha tingut el Pavelló Olímpic Municipal de Reus com a pista de referència.

Les incidències, resultats i evolució del torneig es podrà seguir de manera actualitzada a través de l’App de Mare Nostrum Cup, que permet tenir informació en directe de l’esdeveniment.

Una altra de les novetats d’aquesta edició serà l’organització d’una xerrada tècnica adreçada als entrenadors de futbol sala del territori.

La primera edició del MNC Futsal es va organitzar l'any 2018 amb un format similar i també amb Reus com a seu principal de l'esdeveniment.