Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L’Ajuntament de Reus instal·la nous elements de lliscament a l’skate park

16/04/2019

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Via Pública i amb l’assessorament de Reus Esport i Lleure i el col·lectiu d’usuaris, ha finalitzat la instal·lació de nous elements de lliscament que permetran millorar la pràctica de les activitats a l’skate park de la ciutat. Després d’uns mesos de treballs per millorar la seguretat de l’espai, en què també ha participat la Brigada Municipal, aquest dimarts s’han col·locat els elements nous que el Govern municipal s’havia compromès a instal·lar.

La inversió aproximada per fer possible la intervenció ha estat de 15.000 euros. Es tracta d’una unitat de quartet, una unitat de combi flybox bank, una unitat de planter doble inclinat i dues unitats de rail funbox. Amb aquestes millores es dona resposta a la demanda dels col·lectius usuaris d’aquest espai de lleure de la ciutat, als quals se’ls garanteix millorar l’experiència i la seguretat a l’hora de practicar els exercicis de patinatge i lliscament.

Futur espai renovat
Les millores realitzades a l’skate park permetran gaudir de la pràctica d’aquesta disciplina un cop es va constatar el mal estat de l’espai a causa de l’ús i el pas del temps. En aquests mesos el Govern va cercar l’alternativa d’instal·lar noves peces i retirar les malmeses i, al mateix temps, planificar una nova zona per a esports de lliscament totalment renovada que s’ubicarà al parc del Roquís i per a la qual s’ha iniciat l’elaboració d’un estudi entre Reus Esport i Lleure i les Federacions espanyola i catalana de patinatge, que faran una proposta per a l’adequació dels espais.