Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L’Ajuntament de Reus reitera el seu compromís amb els Jocs Mediterranis

07/11/2016

Davant l'anunci d'ajornament a 2018 dels Jocs del Mediterrani, l’Ajuntament de Reus reitera el seu compromís amb aquest esdeveniment i es posa a disposició de l’Ajuntament de Tarragona per contribuir a l’èxit d’una cita esportiva amb la qual el consistori i la societat civil de Reus continuen sentint-s’hi plenament implicats. Els objectius esportius, socials i econòmics dels jocs s’han de mantenir inalterables, malgrat el canvi de data de la celebració de l’esdeveniment esportiu.

Els Jocs Mediterranis, dels quals Reus n’és subseu, continuen sent un motor de progrés i una oportunitat per obrir-se als pobles de la Mediterrània, i a posicionar Tarragona, Reus i la resta del territori a nivell internacional.

L’Ajuntament de Reus referma el seu suport tant a l’Ajuntament de Tarragona com al comitè organitzador dels jocs, en tant que l’èxit de la competició serà un reconeixement a la capacitat d’esforç, de col·laboració i de treball en equip del conjunt del territori. L’Ajuntament Reus anima el de Tarragona a continuar liderant un projecte d’abast territorial que ha d’aprofitar la gran oportunitat de posar d’acord tots els agents implicats en un objectiu comú.

Reus contribuirà a l’èxit dels jocs amb tot el seu potencial i la seva experiència en l’organització de nombrosos esdeveniments esportius de primer nivell, i amb unes instal·lacions posades al dia, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Reus amb la Diputació de Tarragona.