Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L’Ajuntament i el CF Reus Deportiu acorden millores al camp d’entrenament de l’estadi municipal

07/11/2016

El CF Reus Deportiu, previ acord amb l’Ajuntament de Reus i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, inicia aquest dilluns 7 de novembre els treballs per a la substitució i ampliació de la superfície de gespa natural dels camps d’entrenament annexos a l’estadi municipal de futbol. L’objectiu és guanyar en versatilitat i qualitat, alhora que millorar les condicions d’entrenament del primer equip del club roig-i-negre.

El cost de l'actuació anirà a càrrec del CF Reus Deportiu, el qual tindrà un ús exclusiu d’un espai d'entrenament amb les condicions i les garanties que requereix un equip professional de futbol.

L'acord no varia la resta de condicions d'ús, ni els valors econòmics recollits en el conveni de col·laboració signat el passat mes d’agost entre les tres parts. De fet, el treballs es realitzen en el marc del conveni, el qual defineix els usos de l’estadi i fixa la possibilitat d’ampliar l’abast de la col·laboració amb actuacions relacionades tant amb les necessitats esportives del club com de compliment dels requeriments de la Liga de Futbol Professional.

Les actuacions que es portaran a terme afecten una superfície d’uns 15.000 metres quadrats, i dotaran l’equipament de dos camps de mides idèntiques a les de l’estadi de competició. Per aquest motiu caldrà canviar l’actual orientació del camp existent. Els dos camps nous permetran una major versatilitat de l’equipament i garantir una instal·lació de qualitat amb la millora del sistema de reg i la implantació de gespa de les mateixes característiques que el terreny de competició.

L’actuació preveu que en un termini de quatre setmanes es pugui disposar del primer dels dos terrenys gràcies a l’implantació de tepes de gespa. El segon camp d’entrenament estarà disponible en un període entre les 10 i les 16 setmanes, en funció de la climatologia, ja que en aquest cas s’opta per la sembra de la gespa.