Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L’Ajuntament promou als instituts la Grada Jove de la Copa del Rei d’Hoquei i dóna 1.600 invitacions

22/02/2016

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, han iniciat aquest dilluns 22 de febrer a l’Institut Baix Camp una acció promocional a tots els instituts de la ciutat de la Grada Jove, que s’habilitarà al pavelló olímpic municipal de Reus amb motiu de la Copa del Rei d’Hoquei. L’objectiu és promoure la pariticipació dels joves en la competició i assegurar el suport del públic al club amfitrió, el Reus Deportiu.

La Grada Jove invita la participació dels joves de la ciutat i els esportistes federats menors de 16 anys de tota la demarcació a viure gratuïtament una de les jornades de quarts de final de la competició que es juga a partir de dijous al pavelló olímpic. L’organització posa a disposició d’aquesa grada jove un total de 842 entrades pel dijous 25 de febrer i 842 pel divendres 26.

L’acció promocinal ha comptat amb la presència del jugadors del Reus Deportiu Matias Platero i Xavi Rubio i es repetirà en els pròxims dies en d’altres centres educatius de secundària de la ciutat. A tots els instituts se’ls posaran a disposció invitacions per la Grada Jove, fins a exhaurir existències.