reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L’Auditori de Fira Reus acull demà el lliurament dels Premis Esport i Ciutat 2023

26/10/2023

L’Auditori de Fira Reus acollirà aquest divendres, 27 d’octubre, la gala de lliurament dels Premis Esport i Ciutat corresponents a la temporada 2023/2023. La nova edició dels premis es portarà a terme a partir de les 20:00 h i es retransmetrà en directe per Canal Reus TV.

Els premis Esport i Ciutat de Reus tenen com a objectiu reconèixer anualment els mèrits aconseguits en diversos àmbits de l’esport. Uns premis simbòlics i de reconeixement públic que es lliuraran en aquesta desena edició a 25 premiats, dins d’un total de set modalitats:

  • Premi Pioners de l’esport: Impulsors de l’esport a la nostra ciutat com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador.
  • Premi Dirigents de l’esport: Dirigents de l’esport actius de la temporada que contribueixen a l’èxit esportiu de la seva entitat i/o el seu esport.
  • Premi Tècnics de l’esport: Tècnic esportiu, tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat.
  • Premi Valors de l’esport: Accions, comportaments o actituds pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport.
  • Premi Esport Adaptat: Esportistes o entitats que participen en l’àmbit de l’esport per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial.
  • Premi Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives: Millor club, equip o secció esportiva, pel seu èxit, trajectòria o resultat durant la temporada
  • Premi Millor esportista de la Ciutat de Reus: Millor esportista de la ciutat

El jurat, presidit pel regidor de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus, Enrique Martín, i integrat per un total de set membres, nomenats entre persones independents de diferents àmbits i destacades pel seu coneixement de l’esport i l’activitat física, es qui ha decidit els guanyadors que es coneixeran durant la gala d'aquest divendres.

L’entrada a la gala és gratuïta i es demana al públic assistent que faci la seva entrada puntualment a les 19:30 hores per poder-se acomodar amb suficient antelació.