Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L'equip Insubmises Roller Derby Reus dona a conèixer el seu esport a la ciutat amb motiu del seu segon aniversari

18/10/2018

L'equip Roller Derby Insubmises ha organitzat diferents activitats participatives aquest dissabte 20 d'octubre per donar a conèixer el seu esport, coincidint amb el segon aniversari de la creació d'aquest equip a Reus. Al migdia es farà un vermut amb patins amenitzat amb música a partir de les 12:30 h al carrer de Sant Llorenç en col·laboració amb el bar Campus, on a partir de les 15:00 h s'ha previst un dinar popular.

Entrenament obert
Un dels plats forts de la jornada de celebració d'aquest dissabte serà l'entrenament obert o “bootcamp” que s'ha organitzat a partir de les 9:30 h a la pista del poliesportiu del municipi de Maspujols, en què també participaran noies integrants de l'equip Ingles de Acero, de Barcelona, i d'altres col·lectius d'altres municipis de Catalunya. Aquest entrenament serà obert a l'assistència de públic espectador, tot i que no a la participació directa de persones externes a l'equip.

Les persones interessades a contactar amb l'equip reusenc i disposar de més detalls d'aquests esdeveniments ho poden fer a través dels comptes de xarxes socials d'aquest col·lectiu a Instagram i Facebook (@reusrollerderby).

La Regidoria d'Esports col·labora amb la celebració del segon aniversari d'aquest equip donant suport a l'organització de la jornada d'aquest dissabte.