Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les piscines municipals del Parc dels Capellans obriran per la temporada d'estiu el 19 de juny

12/06/2023

Les piscines municipals de Reus obriran de nou les seves portes el 19 de juny. La temporada de bany s’allargarà fins el 3 de setembre en l’horari habitual, de les 11 del matí a les 8 del vespre, de dilluns a diumenge.

Com ja es habitual, la setmana prèvia a l’obertura al públic de les instal·lacions es desenvoluparan les trobades d’alumnes dels centres educatius de Reus i el Baix Camp.

També s’ha programat l’activitat d’aiguagim, adreçada al públic en general a partir dels 16 anys. L’activitat consta de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure.

Les tarifes disposen d’un preu diferenciat per a infants i tercera edat i d’un important grup de descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres). Dins de les modalitats d’entrada es mantindran els passis mensuals, de temporada, els bons 10 i les entrades diàries i de matí o tarda.

Es poden consultar les normes d’ús, tarifes i descomptes aplicables al web https://www.reusesport.cat/instalacio/piscines-municipals