Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les piscines municipals del Parc dels Capellans tanquen temporada aquest diumenge

02/09/2016

Les Piscines Municipals del Parc dels Capellans de Reus tanquen temporada aquest diumenge 3 de setembre. Les altes temperatures i la situació anticiclònica de la majoria de dies d’aquest estiu han contribuït, a l’alta ocupació de les piscines municipals d'aquest estiu, d’acord a les dades provisionals amb que compta l’empresa municipal Reus Esport i Lleure.

En concret les piscines municipals han incrementat el nombre d’usuaris per arribar a més de 25.000, superant en més del 20% en comparació amb l’any 2015, sent també la millor ocupació de les piscines dels últims 4 anys, període que permet la comparació per coincidir amb el nombre de dates d’obertura i horaris. La consolidació dels passis de temporada i mensuals que suposen per als usuaris la possibilitat d’un us més intensiu també es un fet destacat entre el públic de les piscines municipals.

Les activitats desenvolupades aquest estiu entre les que destaquen les activitats físiques com l’Aquagim i activitats puntuals com el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, l’electrofesta, la cursa nocturna de Sant Jaume o les dues festes de l’aigua han portat a més de mil participants addicionals.

Jordi Cervera, Regidor d’Esports ha volgut destacar a més de l’increment d’usuaris, les excel·lents condicions de les piscines municipals i el seu ambient familiar, així com els serveis que han permès a data d’avui superar totes les incidències.