reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les Piscines Municipals tanquen temporada aquest diumenge

30/08/2018

Les Piscines Municipals del Parc dels Capellans de Reus tanquen temporada aquest diumenge 2 de setembre. Les piscines tancaran amb una temporada de rècord d’acord a les dades comparables dels últims anys. La tònica general d'altes temperatures i la situació anticiclònica de la majoria dels dies del període d'obertura han contribuït aquest any a superar l’ocupació d’aquestes instal·lacions municipals, amb un nombre d'assistents superior als 31.000 usuaris.

D’acord amb les dades provisionals de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, les Piscines Municipals han superat el nombre d’usuaris convencionals en més de 31.000 enfront als 25.000 de la temporada anterior, i el situa com l'any de major ocupació de la sèrie d’anys comparables. Una bona part dels usuaris han optat pels passis de temporada i mensuals, que permeten la possibilitat d’un ús més intensiu d'aquest servei.

Als usuaris de la temporada de bany cal sumar les activitats desenvolupades en el període de pre-obertura, que han representat uns 1.200 visitants addicionals. Entre aquestes activitats hi ha les trobades d’alumnes de primària de Reus i el Baix Camp, i d'altres activitats desenvolupades durant l’estiu, entre les que destaquen les activitats físiques com l’Aquagim o com a centre d’activitat de diferents casals i activitats esportives d’infants i joves que es desenvolupen en diferents punts de la ciutat i tenen les piscines com un referent setmanal de bany i lleure .

També aquesta temporada les activitats puntuals com el "Mulla’t per l’esclerosi múltiple", o la cursa nocturna de Sant Jaume, han dinamitzat l’activitat d’aquest espai de bany i lleure que són les piscines municipals.

Descomptes
Més de la meitat dels usuaris de les Piscines Municipals han gaudit dels diferents descomptes disponibles, que s'han mantingut respecte de l’any anterior, igual que el conjunt de tarifes. Destaquen especialment els descomptes del 50% sobre les diverses tarifes (diària, matí o tarda) destinades a famílies nombroses, monoparentals, aturats de llarga durada i promoció inicial.

Jordi Cervera, regidor d’Esports, ha volgut destacar la funció de les Piscines Municipals com a servei públic , com a punt de lleure i estada de famílies, grups de joves i també de visitants de la ciutat que valoren la qualitat paisatgística de les piscines, la seva accessibilitat i el conjunt de serveis que s'ofereixen.

Fitxers Relacionats: