Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Les Rutes Reus s’estrenen amb una concorreguda caminada popular

19/10/2015

Amb un total de 536 inscrits, el Parc del Trenet ha estat l’escenari aquest diumenge de la sortida i arribada de la caminada popular que ha servit per presentar el nou conjunt d'itineraris Rutes Reus, dissenyat per l'Ajuntament de Reus.

La caminada ha suposat un tastet d’aquestes Rutes Reus i consistia en un tram inicial coincident que s’ha dividit a la Plaça Almoster en dos recorreguts; el curt (134 participants inscrits) consistent en un tram de la ruta 2 (Parc del Trenet – Castellvell) per enllaçar amb el tram final de la ruta 1 (Passeig de Ronda). El recorregut llarg (404 participants inscrits) ha completat fins a Castellvell del Camp la ruta 2, en aquest punt ha enllaçat un tram de la ruta 6 (la gran volta) per finalment completar el recorregut amb el tram final de la ruta1.

A la caminada, inclosa com a acte de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i que ha tingut un públic amb un perfil majoritari de persones orientades a l’activitat d’exercici físic per la salut, també s'hi ha sumat el grup ciclista Bici Parc de Reus. Aquest col·lectiu ciclista ha volgut estrenar el recorregut número 5 “La gran volta” i ha completat els 27,1 kilòmetres de trajecte. Es tracta d'un recorregut més exigent físicament i d’un major grau de dificultat, ja que el circula per rieres i camins de la perifèria de la ciutat, inclosos petits trams de transició pels termes municipals veïns.

Els participants, a més de conèixer la tipologia de senyalètica dels recorreguts i dels punts de trobada, han pogut familiaritzar-se amb el seu ús, han pogut recollir els primers exemplars de les guies editades en paper (edició limitada), les quals estan disponibles al lloc web de l’Ajuntament i a l’aplicatiu per a mòbils “Reus City”.

A la caminada hi han assistit l’alcalde, Carles Pellicer, i els regidors d'Esports i Via Pública i Medi Ambient, Joaquim Enrech i Hipòlit Montseny, que han destacat el bon ambient i acollida dels participants.

Fitxers Relacionats: