reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L'Escola Rosa Sensat, escollida pel projecte Pati 14 de la Fundació Cruyff

23/11/2015

La Fundació Cruyff ha inclòs l'Escola Rosa Sensat de Reus en el seu projecte Pati 14, orientat a la millora de les condicions dels espais escolars a l'aire lliure amb l'objectiu de potenciar la pràctica esportiva dels infants i joves. El professorat del centre i l'alumnat han començat a treballar sobre els valors de l'esport, la Fundació Cruyff i les activitats i millores que es podrien adaptar al centre.

Un cop l'escola ha escollit quines propostes es desenvoluparan al centre, durant la segona quinzena de desembre es començarà a aplicar el programa que s'hagi acordat amb la fundació que presideix l'exfutbolista i exentrenador holandès del FC Barcelona.

El projecte, que ha estat molt ben acollit pel centre educatiu, és en paraules del regidor d'Esports, Joaquim Enrech, “una molt bona notícia per fer encara més atractiva la pràctica del joc i l'esport entre els escolars”. “Al mateix temps”, ha recordat Enrech, “serà un eina molt útil per motivar l'alumnat a la pràctica esportiva i una eina pedagògica per treballar els valors de manera divertida i saludable”.

Aquest projecte, que beneficiarà aquest any 10 centres educatius de tot Catalunya, inclou una primera fase en què els alumnes dels centres han d'escollir les accions que es desenvoluparan al centre. L'elecció es fa entre entre 14 opcions i consisteix a preparar l'espai que es vol condicionar i aplicar-hi unes pintures d'alta qualitat i vistositat. Els alumnes poden escollir entre diferents espais i dedicar-los a pràctiques com ara l'atletisme, cercles de joc o pista poliesportiva.

Aquest projecte, impulsat per la Fundació Cruyff, té una important col·laboració de la Fundació FC Barcelona i l'Obra Social “la Caixa”.



S'han de publicar els events