Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L'exposició d'imatges de la Cursa de les Dones de Reus ja es pot visitar al Centre Comercial la Fira

01/06/2023

El Centre Comercial la Fira acull, del 31 de maig al 31 de juliol, una exposició amb les millors imatges de la 11a Cursa de les Dones de Reus. L’exposició, que es troba a la primera planta del centre comercial, és una selecció de fotografies que el col·lectiu Fotocat va poder realitzar el passat 7 de maig al llarg dels cinc quilòmetres de recorregut de la cursa.

La Cursa de les Dones és l’esdeveniment esportiu de caire solidari més important que es realitza a Reus. En aquesta edició més de 2.500 participants (entre curses infantils i cursa principal) van gaudir d’una jornada lúdica i esportiva, amb el doble objectiu de conscienciar als ciutadans de la importància d’una vida activa físicament i de la solidaritat en benefici de La Lliga contra el Càncer. L’import de la recaptació va ser de més de 27.000 €

L’exposició fotogràfica, que dona per tancats els actes al voltant de la cursa d'enguany, es va inaugurar ahir, 31 de maig, amb la presència del regidor d’Esport en funcions Pep Cuerba; altres regidors de la corporació municipal; Cesc Escoda en representació de Fotocat i Patricia Perugini, directora del Centre Comercial La Fira, qui ha habilitat l’espai per acollir l’exposició.