Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

L’skateparc es renova amb la instal·lació de nous elements de joc

14/03/2019

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública i el suport tècnic de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, ha adquirit cinc nous elements de joc que pròximament s’instal·laran a l’skateparc del parc dels Capellans. Substituiran els que es van retirar fa poc més d’un any a causa del seu deteriorament i per evitar possibles danys als usuaris.

La renovació dels elements de joc s’executa en paral·lel al disseny del futur parc d’esports de lliscament de la ciutat, que renovarà les instal·lacions actuals. L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, ha iniciat una col·laboració amb les federacions espanyola i catalana de patinatge per dissenyar conjuntament les futures instal·lacions.

Amb la voluntat de donar una solució mentre no es produeix la transformació del parc, l’Ajuntament ha contactat amb diverses empreses especialistes en aquest tipus d’equipament, i finalment ha adjudicat a l’empresa iPlay Urban Design SL l’adquisició dels nous elements de joc, per un import total de 18.145,20 euros. En concret, s’instal·laran un quarter, un combi flybox bank, un planter inclinat, un rail funbox i un rail funbox disaster.

Amb l’adquisició i instal·lació dels nous elements s’aconseguirà que l’skateparc disposi d’un nombre suficent de components que permeti als usuaris la pràctica d’aquest tipus de modalitat esportiva; i que, alhora, gaudeixen de la seguretat que ofereixen els nous elements.