Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Meditacions guiades per donar a conèixer els Camins Conscients de Reus

12/06/2024

La regidoria de Salut i Esports ha preparat unes rutes, amb uns tallers de meditacions guiades, per donar a conèixer els Camins Conscients de Reus. La finalitat és la promoció del benestar emocional i la salut mental, i s'inclou en les accions lligades amb el Pla de Prevenció de la Conducta Suïcida. 

El projecte "Camins conscients" promou pràctiques saludables emocionals i psicològiques en espais naturals públics a través d'activitats com a meditació i atenció plena. S'accedeix a través de codis *QR en "Parcs de salut" situats en diferents fites informatives. L'aplicació és flexible, permetent el seu ús individual o grupal, adaptant-se a diferents preferències.

És accessible per a diversos grups poblacionals i afavoreix la salut integral i comunitària, promovent hàbits saludables i generant espais grupals de cura i socialització en l'espai públic. 

L'activitat

Es proposa experimentar Camins conscients a través de la pràctica de l'atenció plena. Redescobrir espais verds i urbans de la ciutat a través del mindfulness, en un recorregut per espais verds de la ciutat conduïts per Anna Bové, psicòloga i mindfulness. 

Tallers: