reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Més de 1.200 nens i nenes de 28 centres canten aquest dimarts al Pavelló Olímpic en una nova edició de la cantata “Fem Coral”

04/06/2018

Més de 1.200 nens i nenes de 28 escoles de Reus i diferents poblacions veïnes s'apleguen aquest dimarts 5 de juny a partir de les 17:30 h al Pavelló Olímpic Municipal per participar en una nova edició de la cantata “Fem Coral”. Aquesta activitat és promoguda i organitzada per la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística i serveix per posar en comú la tasca musical que han realitzat els infants durant el curs.

L’edició d’aquest any s’ha volgut sumar a la programació de dos esdeveniments especials: Reus Ciutat de la Música i els XVIII Jocs Mediterranis, per la qual cosa s'interpretarà un recull de diferents cançons de pobles i cultures de la Mediterrània amb el lema “Som meditarranis!”.

El ‘Fem Coral’ és una de les activitats educatives que forma part de l’oferta d'Activitats i Recursos Educatius de l’Ajuntament de Reus i amb aquesta ja en són vint-i-dues les edicions que s’ha dut a terme.

Les escoles que hi participen són les següents: Dr. Alberich i Casas, Arce, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Els Ganxets, General Prim, Isabel Besora, Joan Rebull, La Salle, Maria Cortina, Maria Rosa Molas, Marià Fortuny, Misericòrdia, Montsant, Mowgli, Pi del Burgar, Pompeu Fabra, Presentació, Puigcerver Rubió i Ors, Sant Bernat Calvó, Sant Josep, Sant Pau, Rosa Sensat, Abel Ferrater (La Selva del Camp), M. Déu de la Candela (Botarell), Marcel.lí Esquius (Miami platja), ZER Baix Camp Sud (Vilanova d'Escornalbou).