reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Més de 1.200 nens i nenes de 28 centres canten conjuntament durant el Fem Coral 2018 sota el lema "Som mediterranis!"

06/06/2018

Més de 1.200 nens i nenes de 28 escoles de Reus i diferents poblacions veïnes s'han aplegat aquest dimarts 5 de juny a partir de les 17:30 h al Pavelló Olímpic Municipal per participar en una nova edició de la cantata “Fem Coral”, que duia per lema "Som mediterranis!". Els infants han interpretat conjuntament diferents cançons de diferents indrets i tradicions culturals de la Mediterrània, atès que aquesta edició s'ha vinculat a la celebració dels Jocs Mediterranis 2018 a Tarragona. Aquesta activitat és promoguda i organitzada per la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística i serveix per posar en comú la tasca musical que han realitzat els infants durant el curs.

Tal i com han recordat l'alcalde, Carles Pellicer, i la regidora d'Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, l’edició d’aquest any s’ha volgut sumar a la programació de dos esdeveniments especials: Reus Ciutat de la Música i els XVIII Jocs Mediterranis. Pel que fa a la vinculació amb la Mediterrània, el narrador d'aquesta edició ha estat el metge Jordi Jara Llussà, representant de l'ONG Open Arms, el qual va participar durant unes setmanes en una missió del vaixell d'aquesta organització al Mediterrani per atendre refugiats que fan la travessa marítima per arribar a Europa. 

Les escoles que hi han participat són les següents: Dr. Alberich i Casas, Arce, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Els Ganxets, General Prim, Isabel Besora, Joan Rebull, La Salle, Maria Cortina, Maria Rosa Molas, Marià Fortuny, Misericòrdia, Montsant, Mowgli, Pi del Burgar, Pompeu Fabra, Presentació, Puigcerver Rubió i Ors, Sant Bernat Calvó, Sant Josep, Sant Pau, Rosa Sensat, Abel Ferrater (La Selva del Camp), M. Déu de la Candela (Botarell), Marcel.lí Esquius (Miami platja), ZER Baix Camp Sud (Vilanova d'Escornalbou).

El ‘Fem Coral’ és una de les activitats educatives que forma part de l’oferta d'Activitats i Recursos Educatius de l’Ajuntament de Reus i amb aquesta ja en són vint-i-dues les edicions que s’ha dut a terme.