Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Més de 300 esportistes d’hoquei base es formen en les prèvies de Copa del Rei d'Hoquei patins Reus'16

23/02/2016

La Copa del Rei d'Hoquei patins Reus'16 continua escalfant motors amb accions de promoció que tenen lloc al Pavelló Olímpic Municipal. Aquesta setmana, fins dimecres 24 de febrer, un total de 308 esportistes participaran en accions de formació i tecnificació de les categories d'hoquei base dels diferents Clubs de la Territorial de la Federació Catalana de Patinatge. Aquesta iniciativa la desenvolupen tècnics de la Territorial de Tarragona i del Reus Deportiu, que aprofundeixen en aspectes tècnics en unes sessions pràctiques molt acollides pels participants.

Dimecres, un total de 50 entrenadors de la demarcació també participaran d'un clínic formatiu tancant les sessions orientades a promoure la millora de conceptes tècnics i tàctics adreçats a l'esport base i formatiu.

D’altra banda, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, han assistit a una sessió d’entrenament del Reus Deportiu al Pavelló i els han desitjat molts èxits en la competicoó que s’estrena aquest dijous.