Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Més de 500 participants a la caminada Rutes Reus a la Boca de la Mina

10/06/2019

Un total de 552 inscrits han participat aquest diumenge, 9 de juny, en la caminada Rutes Reus, que en aquesta ocasió va tenir el passeig de la Boca de la Mina com a principal protagonista del seu recorregut. Els participants que van poder optar per un dels dos circuits programats un de 7800 metres i un altre de 13300 metres. En els dos casos els participants van recórrer el passeig de pujada des de l’avinguda del Comerç fins a decantar pel camí de la Bassa Nova. De tornada, els participants van resseguir tot el passeig, des de la Boca de la Mina fins a la sortida a l’avinguda del Comerç.

La caminada forma part de les accions per donar a conèixer el Projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina. L’actuació en aquest espai, que en breu s’iniciarà, es planteja condicionar i dignificar un espai de gran valor natural, patrimonial i sentimental de la ciutat i afavorir-ne tots aquells usos que contribueixin a mantenir-ne la identitat. L’actuació està inclosa dins del PO FEDER 2017-2020, que té com a objectiu el creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, i de manera específica en l’eix 6, centrat en la protecció i el desenvolupament del patrimoni natural i cultural. Compta amb un pressupost de 3,1 milions d'euros, finançats a parts iguals entre l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya a través dels fons FEDER.

Caminada Nocturna Rutes Reus
El proper 20 de juliol, Rutes Reus tindrà una nova convocatòria: una ruta semi nocturna amb sortida i arribada al pavelló Olímpic Municipal. ers tracta d'una novetat sorgida dels suggeriments dels propis participants, que de manera progressiva han consolidat les caminades populars Rutes Reus com l’activitat popular amb més participació. El calendari desprès del parèntesis del mes d’agost tornarà per convocar caminades els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre vinculant les caminades amb diferents accions solidaries.