reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Nou paquet d'inversions per a la millora d'instal·lacions esportives

01/10/2018

La Junta de Govern de Local ha aprovat aquest divendres el conveni de l'Ajuntament de Reus amb Reus Esport i Lleure que regula un paquet d'inversions de 88.661 euros destinats a la millora de diferents instal·lacions esportives de la ciutat, entre les quals una nova sala d'activitats dirigides del Pavelló Olímpic Municipal i les noves porteries de futbol americà del Camp de Futbol Reddis.

Els treballs de millora els desenvoluparà Rellsa i tenen com a finalitat la millora funcional i l'optimització dels equipaments actuals. En el cas de la nova sala d'activitats permetrà ampliar l'oferta d'activitats dirigides del gimnàs municipal a demanda dels usuaris. Aquesta inversió, de 72.417 euros, inclourà projecte, obra, equipament i programari i maquinari informàtic.

Pel que fa al camp de futbol municpal Reddis, s'adquiriran i s'instal·laran porteries abatibles per la competició de futbol americà, cosa que permetrà ampliar la zona de joc. En aquest cas la inversió serà de 6.573 euros.

Finalment, s'han previst 9.671 euros per millorar diferents elements funcionals de les Piscines Municipals, en concret a la zona de tractament d'aigua, amb nous filtres i amb la substitució d'elements metàl·lics per altres de resines, a fi i efecte d'evitar oxidacions en els procediments vinculats al tractament de l'aigua de bany.

Mantenir condicions òptimes
El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha explicat que aquestes inversions “obeeixen a la voluntat i la necessitat de mantenir les instal·lacions esportives en òptimes condicions i d'acord amb allò que requereix la demanda esportiva de la ciutadania”. Cervera ha afegit que la previsió del termini d'execució d'aquestes inversions és de quatre mesos.

Fitxers Relacionats: