Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Obert el període d’inscripció per assistir a la 1a jornada "Sexualitat i Diversitat Funcional"

15/04/2019

L’Ajuntament de Reus ha obert el termini d’inscripció per assistir el dilluns  29 d’abril, de 9 a 19 h, a la Fira de Reus (avinguda de Bellissens, 40), a la primera jornada "Sexualitat i Diversitat Funcional", organitzada per la Comissió de Sexualitat del Consell Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Reus. Un ens format per Villablanca Serveis Assistencials, Taller Baix Camp, Centre Neurorehabilitador Mas Sabater, Club Esportiu Costa Daurada i les regidories de Benestar Social i de Salut de l’Ajuntament de Reus.

Aquesta trobada s’adreça, de manera especial, als estudiants i professionals de l’àmbit de la discapacitat i de la sexualitat i a les persones amb discapacitat i a les seves famílies.

L’objectiu de la sessió és compartir experiències sobre el dret a la sexualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i informar sobre mètodes per facilitar la sexualitat i l'afectivitat a aquestes persones. Com a ponents, hi participen, entre d’altres: Gemma Deulofeu, Antonio Centeno i Gaspar Pablo Tomás.

La sexualitat i les relacions afectives són un element clau per a la salut física i mental de totes les persones, ja que contribueix a l’augment de l’autoestima, promou la interacció social i emocional i, en definitiva, millora la qualitat de vida.

Els drets sexuals i afectius són drets humans universals i un aspecte a protegir amb especial èmfasi en els grups socials amb més dificultats, com poden ser les persones amb diversitat funcional.

Inscripció
Per assistir a la jornada, oberta a tothom i gratuïta, cal fer, abans del dilluns 29 d’abril, la inscripció a través del Web de l’Ajuntament de Reus. El dinar és opcional i costa 10 euros.