reus.cat
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Obert el termini perquè les entitats puguin sol·licitar l'ús d'instal·lacions esportives municipals la temporada 2018-2019

27/03/2018

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA ha obert el termini perquè les entitats de la ciutat puguin presentar les sol·licituds d'utilització de les instal·lacions esportives municipals per a la temporada 2018-2019. Com és habitual, els clubs i entitats esportives han de realitzar aquest tràmit per poder fer ús dels espais d'entrenament i competició que són de propietat municipal i es troben sota la gestió de Rellsa. Les peticions s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari del Pavelló Olímpic Municipal (carrer de Mallorca, 1) mitjançant els formularis oficials que es poden trobar al web de Rellsa i cal formalitzar-les abans del dia 13 d'abril.

Les entitats i clubs que ho desitgin, podran assistir a una de les dues sessions informatives que ha organitzat Rellsa els dies 5 i 10 d'abril a les 18:00 h al Pavelló Olímpic Municipal i que tenen com a finalitat donar detalls del procediment i condicions de cessió de les instal·lacions municipals.

Canvi de model
A partir d'aquest any es realitza un canvi de model en el procediment d'utilització de les instal·lacions, ja que les peticions d'ús s'hauran de presentar com a pas previ per poder demanar posteriorment subvenció a la Regidoria d'Esports en el marc d'una convocatòria (i no a través de conveni com fins ara) a fi i efecte de cobrir el cost d'ús d'aquests equipaments de manera total o parcial, sempre que s'acompleixin els requisits estipulats a les bases.

Aquesta modificació s'emmarca en les normatives aplicables i és un pas imprescindible per accedir a l'ús de les instal·lacions i per poder rebre posteriorment, si s'escau, subvenció total o parcial per aquest ús.

La utilització dels equipaments municipals es podrà realitzar, amb caràcter general, per al període comprès entre l'1 de juliol de 2018 i el 30 de juny de 2019. Des de Rellsa s'ha nomenat una comissió tècnica avaluadora que valorarà totes les peticions que es rebin.

Entre la tipologia en les condicions d'ús de les instal·lacions s'han previst cinc modalitats d'usos:

  • Ús regular d'instal·lacions (entrenaments i competició) per a entitats que participen en competició escolar o federada.
  • Ús regular d'instal·lacions per a entitats o organitzacions com a activitats d'aprenentatge o tecnificació esportiva (sense competició).
  • Ús puntual o extraordinari.
  • Ús extraordinari d'activitats qualificades d'interès esportiu municipal.
  • Ús regular exclusivament de competició.
Fitxers Relacionats: