Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Obertes les inscripcions per la caminada popular de juny, solidària amb la campanya “La fam no fa vacances”

30/05/2016

El diumenge 12 de juny, a partir de les 9:00 h, es portarà a terme la caminada popular de juny, en el marc del cicle de caminades populars Rutes Reus que promou la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i Tretzesports. Les inscripcions ja són obertes al web municipal www.reus.cat.

La caminada, amb sortida i arribada al Parc de Sant Jordi, ofereix als inscrits l’opció de dos recorreguts circulars, un de llarg i de dificultat mitjana de 12,5 km, i un de curt i dificultat baixa amb un recorregut de 7,2 km.

Les inscripcions ja es poden formalitzar de manera gratuïta mitjançant l’enllaç de la web municipal www.reus.cat. La caminada manté els objectius de ser un punt de trobada per a les persones que practiquen o volen iniciar-se en la pràctica fisico esportiva com sortir a caminar i la descoberta d’itineraris i espais naturals en un àmbit cordial i saludable.

Finalitat solidària
La principal novetat d’aquesta caminada de juny es la seva finalitat solidària: es proposa als participants l’aportació voluntària d’aliments per a la Fundació Banc dels Aliments i la seva campanya “La fam no fa vacances”, adreçada a la recollida d’aliments bàsics per aconseguir que persones en situació de precarietat econòmica rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

Els participants inscrits que a la sortida aportin productes recomanats per la campanya, com ara llet o arròs entre altres, rebran un obsequi de la Regidoria d’Esports.

A més de disposar de l'aplicatiu per formalitzar les inscripcions, la web permet consultar els recorreguts complets d’aquesta caminada. Des de la Regidoria d’Esports es recorda la importància de mantenir la pràctica d’activitat i exercici físic moderat i de manera continuada per combatre el sedentarisme i millorar la qualitat de vida. En el període d’estiu cal observar les recomanacions de salut http://www.reus.cat/serveis/consells-de-salut, especialment les vinculades a la hidratació i la pràctica d'exercici a les hores de màxima insolació.