reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Obertes les inscripcions per la caminada popular del 8 d’octubre en benefici de l’Associació Supera’t

20/09/2023

La Regidoria de Salut i Esports i Reus Esport i Lleure organitzen, amb el suport de Tretzesports, una caminada popular en benefici de l’Associació Supera’t el proper diumenge, 8 d’octubre. La sortida i arribada es farà des de la Biblioteca Pere Anguera de Reus amb dos recorreguts: un llarg d’11,9km i un de curt de 5,7km.

Les persones participants es dirigiran direcció Vila-seca pel Camí dels Morts i tornaran pel Camí del Mas de Plana.

El cicle de caminades populars d’enguany finalitzarà amb la sortida del 12 de novembre a benefici del Taller Baix Camp i la del 17 de desembre per recaptar fons per La Marató de TV3.

Associació Supera’t

L’Associació Supera't de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista i les seves famílies de Reus té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest trastorn del neurodesenvolupament, les seves famílies i de tot el seu entorn. L’associació treball per donar a conèixer aquesta condició de vida i  aconseguir una normalització i plena inclusió a la ajudant d'aquesta manera a superar les dificultats en que es puguin trobar en el seu dia a dia on hi tenen una superació i lluita constant.

El Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) és un trastorn del neurodesenvolupament que interfereix en la intercomunicació i la interrelació. Es crea en els 30 primers mesos de vida i dona lloc a un deteriorament del desenvolupament emocional i cognitiu. El TEA es caracteritza per presentar dificultats amb intensitats diferents, que poden existir tant per excés com per defecte en les àrees de relació social, comunicació així com l'aparició de comportaments restringits i repetitius.