Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Obertes les inscripcions per la jornada “Matí de Salut i Bàsquet”, prevista l’1 de maig a Reus

23/04/2019

En el marc del programa Jornades de Bàsquet i Salut, que organitza la Federació Catalana de Basquetbol, el Pavelló Olímpic Municipal de Reus serà escenari l’1 de maig del “Matí de Salut i Bàsquet”, inclòs a la programació de Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019. Les inscripcions són obertes a través del web de la Federació.

La jornada està adreçada a entrenadors, monitors de bàsquet i a tots els professionals de la medicina (metges, fisioterapeutes, nutricionistes i psicòlegs, entre d’altres) vinculats amb l’esport del bàsquet.

La jornada es desenvoluparà, en sessió matinal, el dimecres 1 de maig, al Pavelló Olímpic Municipal i disposarà de ponents de primer nivell que, en format xerrades o tallers, desenvoluparan el programa que inclou xerrades com l’Escalfament òptim Preventiu, Assistència mèdica a pista, Prevenció en la lesió LCA i Psicologia de la lesió, així com tallers com Embenat funcional, Readaptació en la lesió de turmell, Gestió psicològica de l’esportista lesionat i Pautes nutricionals en la prevenció i en la lesió.

La inscripció es fa directament a través de la plataforma d’inscripcions web de la FCBQ, secció “BQ SALUT”.

Torneig seleccions territorials infantil
Seguidament a aquesta jornada, i en sessió de tarda, es realitzarà també al Pavelló Olímpic Municipal el Torneig de Seleccions Territorials infantil 2019, que es farà des de les 16.00 h fins a les  20.00 h aproximadament. Inclourà la presència de les següents seleccions territorials masculines i femenines de categoria infantil:

  • Selecció de Girona
  • Selecció de Lleida
  • Selecció de les comarques centrals
  • Selecció de Tarragona
Aquest és un torneig no competitiu que té com a objectiu compartir una jornada de germanor entre les diferents seleccions participants.