Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Oficina de l'esport femení

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, mitjançant la societat municipal Reus Esport i Lleure, posa en marxa l'Oficina de l’Esport Femení amb l’objectiu de promocionar i impulsar l’activitat física i l’esport femení a la ciutat.

Aquesta iniciativa està recollida dins dels objectius estratègics de la regidoria i el Pla Acció Municipal (PAM) 2019-2023.

L’oficina ja treballa en la recopilació de totes les dades de pràctica esportiva federada, escolar o d’esport per tothom i en mesures concretes de promoció, informació i recerca.

Entre les primeres acciones que portarà a terme es contempla:

 

 

 

Posar a disposició de les participants de la Cursa de les Dones d’aquest any un servei d’avaluació de la condició física i pautes d’entrenament per arribar en les millors condicions a l’edició 2021.

Totes aquelles dones, a partir dels 16 anys, que ho desitgin podran conèixer i avaluar la seva condició física mitjançant un recull de dades i paràmetres físics i un test estandarditzat.  El test es podrà realitzar de manera gratuïta entre el 15 de juny i el 15 de juliol de dilluns a dijous amb inscripció prèvia. La prova, dissenyada per la Unitat de Medicina de l’Esport de Reus, permet establir el perfil de condició física de les participants i a partir d’aquest perfil oferir pautes d’entrenament. Aquests entrenaments podran desenvolupar-se a l’exterior del Pavelló Olímpic Municipal de Reus de manera supervisada un dia a la setmana.

Més informació a Cursa de les Dones de Reus.

 

  Icono Correo Gratis de Internet and web flat icons free
 
 
 
 
 
 
Un servei d’atenció i gestió de qüestions relacionades amb l’esport femení que tant esportistes com clubs de la ciutat puguin plantejar. Les consultes es podran adreçar al correu [email protected] les respostes seràn per correu electrònic, reunions virtuals o resposta telefònica.
 
 

 Conferencia online - Iconos gratis de negocio

Cicle de conferències virtuals de formació i informació de temàtica variada entorn a l’esport femení.

 

INSTALIVE - @reusesport @lligacontraelcancer

28 de juliol a les 19:00h

TEMA: Beneficis de l'exercici físic en el pacient oncològic

Lliga contra el Càncer

Dra. Beatriz Rubio - Especialista en Psicologia Clínica, pisco-oncòloga a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, membre de la Junta de la Lliga i responsable del Programa de grups d’Ajuda Mutua i del Programa d’activitats per la promoció de la Salut que ofereix la Lliga contra el Càncer als malalts oncològics.

i Dr. Kepa Amillano - Oncòleg mèdic adjunt, responsable de la Unitat del Càncer de mama del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.  Membre de la Junta de la Lliga Contra el Càncer i assessor tècnic de la mateixa sobre temes de salut.  I prescriptor d’exercici físic entre els seus pacients.

 

INSTALIVE - @reusesport @mador.fisoterapia

27 d'agost a les 20:00h

TEMA: Salut de la Dona: des de la visió d’una fisioterapeuta

María José Rivas - És fisioterapeuta especialitzada en reeducació postural, diagnòstic i evaluació de la postura, análisis de la marxa i alteracions múscul-esquelètiques. Experta en Artrosis, col·labora com a ponent al Congres Internacional d’Artrosis.  La seva àmplia experiència com a ballarina de dansa d’alt nivell, li dona una visió global i holística del movimient del cos.

 

INSTALIVE @reusesport @marina.gole

1 d'octubre a les 20:30h

Nutricionista del RCD Espanyol

Marina González

TEMA: L'alimentació en l'esport femení.AMBAIXADORES DE L'OFICINA DE L'ESPORT FEMENÍ