reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Presentació de la 41a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus 2023

21/02/2023

La Sala Santa Llúcia de Reus serà l'escenari aquest dimecres 22 de febrer, a les 18:00h, de l'acte de presentació oficial de la 41a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus. Durant l'acte es coneixerà el cartell que es convertirà en la imatge d’aquesta edició i s’informarà de tots els detalls de l’edició d’enguany. També s’atorgaran els reconeixements Targeta Verda, al bon esport, que tenen l’objectiu de premiar les actituds positives durant la competició.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, i el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

Entre els  finalistes del concurs de cartells s’anunciarà quina és l'obra guanyadora i la persona que n'és l'autora. Aquesta proposta gràfica és la que esdevindrà la imatge i representació d'aquesta edició de l'Olimpíada.

Aquest acte de presentació de la 41a Olimpíada Escolar és el preàmbul d’una edició que enguany arrencarà el 27 de febrer amb les primeres proves de l’Olimpíada Cultural. El 2 de març es farà la cerimònia d’inauguració al Teatre Bartrina i s’acabarà el divendres 24 de març amb l’acte de cloenda, l’apagada del foc olímpic i la retirada de la bandera.