reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Presentació oficial de la 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus 2020

12/02/2020

L'auditori Santa Llúcia és l'escenari aquest dijous 13 de febrer, a les 18:30h, de l'acte de presentació oficial de la 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus. Durant l'acte es coneixerà el cartell que es convertirà en la imatge d’aquesta edició, es lliuraran els premis als guanyadors del Programa Targeta Verda de l’any passat i s’informarà de tots els detalls i novetats d’enguany. Aquest acte constitueix el tret de sortida d’aquesta edició de la Olimpíada Escolar.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria, i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

Reconeixements Targeta Verda al joc net 2019
L’acte de presentació de l’Olimpíada servirà de marc per anunciar els premiats en el joc net en l’edició del 2019: el centre educatiu, l’entrenador i l’esportista que més van destacar l'edició passada promovent els valors positius de l’esport.

Anunci del cartell guanyador
Finalment, d’entre els 12 finalistes del concurs de cartells, s’anunciarà quina és l'obra guanyadora i la persona que n'és l'autora. Aquesta proposta gràfica és la que esdevindrà la imatge i representació d'aquesta edició de l'Olimpíada.

Aquest acte de presentació de la 38a Olimpíada Escolar és el preàmbul d’una edició que enguany arrencarà el divendres 6 de març a la tarda amb la cerimònia d’inauguració i que s’acabarà el divendres 27 de març, amb l’acte de cloenda, l’apagada del foc olímpic i la retirada de la bandera.