reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Presentació oficial de la 40a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus 2022

02/03/2022

El Casal de les Dones serà l'escenari aquest dijous 3 de març, a les 18:00h, de l'acte de presentació oficial de la 40a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus. Durant l'acte es coneixerà el cartell que es convertirà en la imatge d’aquesta edició i s’informarà de tots els detalls i novetats d’enguany. Després de dos anys en que l’Olimpíada es va haver de readaptar a la pandèmia, aquest any es recupera el format habitual i aquest acte constitueix el tret de sortida d’aquesta edició.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, i el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

Anunci del cartell guanyador

Finalment, d’entre els 18 finalistes del concurs de cartells, s’anunciarà quina és l'obra guanyadora i la persona que n'és l'autora. Aquesta proposta gràfica és la que esdevindrà la imatge i representació d'aquesta edició de l'Olimpíada.

Aquest acte de presentació de la 40a Olimpíada Escolar és el preàmbul d’una edició que enguany arrencarà el 14 de de març; la cerimònia d’inauguració tindrà lloc el divendres 18 i s’acabarà el divendres 1 d’abril amb l’acte de cloenda, l’apagada del foc olímpic i la retirada de la bandera.