Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Primera edició de Sport Challenge Reus, trobada esportiva d’alumnat de secundària

30/04/2019

Alumnat de cinc instituts de la ciutat participa aquest dijous, 2 de maig, a la primera edició de la Sport Challenge Reus, una trobada esportiva en què equips d’aquests centres disputaran diferents proves a la plaça de la Llibertat. L’activitat és fruit d’una proposta sorgida del Consell Municipal de Joves de Secundària del curs passat, que va treballar sobre l’activitat física i l’esport.

Els instituts participants són el Josep Tapiró, el Gaudí, el Domènech i Montaner, el Gabriel Ferrater i el Baix Camp, l’alumnat dels quals haurà de superar un total de deu proves de diferents tipologies. De 9:30 a 11:30 h es disputaran les proves del primer cicle d’ESO i de 12:00 a 14:00 h les del segon cicle. Entremig, a les 11:30 h es servirà un esmorzar saludable als participants.

L’organització d’aquest esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració de Reus Esport i Lleure i el departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus. Amb aquesta primera edició es dona resposta a la demanda del jovent reusenc, que a través de l’òrgan participatiu del Consell de Joves va proposar establir un esdeveniment que permetés als i les estudiants de secundària competir esportivament, tot seguint una filosofia semblant a la de l’Olimpíada Escolar.

La proposta s’incloïa en el Decàleg del Consell Municipal de Joves a Secundària 2018, que resumia en deu punts les propostes finals elaborades entre març i maig per part de 700 joves de la ciutat. L’eix que s’hi va treballar va ser l’activitat física vinculada a un estil de vida saludable i les propostes es van elaborar partint de dues línies: instal·lacions i programes.

Fitxers Relacionats: