reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Primera edició del torneig Mare Nostrum Cup Futsal, els dies 4 i 5 de maig

02/05/2018

L’organització Mare Nostrum Cup, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, ha programat els dies 4 i 5 de maig la primera edició del Mare Nostrum Cup Futsal, dedicada a l’esport del futbol sala i en especial a les categories de base. Tal i com passa amb les competicions de bàsquet i futbol organitzades també per Mare Nostrum en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, s’espera que aquest nou torneig esdevingui un referent a Catalunya.

Les categories que inclourà aquesta competició aniran des de la Prebenjamí fins a la Cadet masculí. Es preveu la participació d’un total de 44 equips, amb més de 550 participants i fins a uns 1.000 acompanyants, de manera que aquest important volum de persones gaudiran de Reus i la Costa Daurada durant els dies que es disputin els 96 encontres previstos, repartits entre diferents equipaments de la capital del Baix Camp i Salou.

A Reus i a Salou
A la ciutat de Reus es jugaran partits al Pavelló Olímpic Municipal i als polilleugers Alberich i Casas i Ciutat de Reus. Les activitats que es realitzin a Salou es faran al Pavelló de Ponent.

El torneig tindrà un abast més enllà de les fronteres de Catalunya, amb equips procedents de Barcelona, Tarragona, Saragossa i Alacant. Des de l’organització s’ha agraït la col·laboració dels Ajuntaments de Reus i Salou, de la Federació Catalana de Futbol Sala i de diferents patrocinadors, com són Hotels 4R i la companyia Daurada Bus. El responsable de l’entitat Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, ha afegit que “la Costa Daurada esdevindrà la capital del Futbol Sala durant aquest cap de setmana i esperem que seguint la línia del futbol i bàsquet sigui un èxit de participació i organització, garantint uns dies d’esbarjo, oci i convivència per a tots els participants i un motiu de promoció del nostre territori”.

Per la seva part, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha agraït a l'entitat Mare Nostrum "la confiança que ha dipositat novament en la ciutat de Reus per organitzar un gran esdeveniment esportiu, del qual ha remarcat la capacitat d'atracció d'esportistes, acompanyants i persones interessades en l'esport que també contribueixen a promocionar Reus com a capital esportiva i com a capital cultural i turística".

A la presentació d'aquest dimecres hi ha assistit també el seleccionador català absolut de futbol sala i exentrendador del Barça de Divisió d'Honor, Santi Gea, el qual s'ha mostrat molt agraït i il·lusionat per col·laborar amb l'organització del torneig. Gea ha destacat la importància de tornejos com el que es realitzarà aquest cap de setmana a Reus per formar els joves esportistes en el món de la competició i ajudar-los a adquirir coneixements i experiència amb vista al seu possible futur professional. 

El dia 6 de maig, darrera jornada del campionat, és previst que dos jugadors de l'actual divisió d'honor de futbol sala, Juanqui i Pol Pacheco, assisteixin a l'acte de lliurament de premis i hi participin com a convidats. Les finals de les diferents categories es disputaran diumenge al Pavelló Olímpic Municipal.