Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Primera reunió de la Taula Sectorial del Futbol de Reus

04/10/2021

En el marc del Consell Municipal de l'Esport, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus ha impulsat recentment la creació de la Taula Sectorial del Futbol a Reus. Aquesta taula es reunirà per primera vegada aquest dimarts 5 d'octubre.

En aquesta primera sessió de treball, els tècnics de Reus Esport i Lleure faran una presentació de la situació actual del futbol a Reus a nivell d’instal·lacions, demografia i evolució en els últims anys. També es presentarà la proposta formativa i un l'esborrany del "Codi Ètic de les entitats esportives”, que de manera experimental es voldria implantar en primer lloc a les entitats vinculades al futbol de la ciutat.

“Els recents esdeveniments vinculats al futbol de Reus, com ara la implantació del projecte global "Reus és futbol"; la necessitat d'avaluar de manera permanent aquesta modalitat esportiva, la més nombrosa amb nombre de practicants federats a Reus; l'intercanvi de informació i inquietuds, així com conèixer totes les iniciatives i especialment l'impuls del futbol femení, és el que ens mou a la creació d’aquesta Taula”, ha explicat el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

La taula estarà formada per un representant de totes les entitats de futbol en competició durant la temporada 2020/2021.