reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus acollirà la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins

28/11/2018

La Reial Federació Espanyola de Patinatge ha confirmat aquest dimecres, 28 de novembre que Reus serà la seu de la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins que es disputarà del 21 al 24 de febrer de 2019. L'escenari principal serà el Pavelló Olímpic, que reviurà aquesta competició després que ja s'hi celebrés en edicions anteriors. Aquesta serà la primera vegada a la història que es disputarà una Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins conjuntament, amb l’objectiu de promocionar conjuntament ambdues competicions.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha celebrat la notícia i ha afirmat que “l’organització de l’esdeveniment s’emmarca en la vocació del Govern de Reus d’aprofitar l’esport, juntament amb la cultura i el turisme, per projectar la ciutat. Des del Govern de Reus estem decidits a aprofitar totes les oportunitats possibles per projectar la ciutat a l’exterior, captar l’atracció de nous visitants i impulsar l’activitat econòmica”.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, afegeix que “Reus tornarà a ser capital esportiva, amb un esdeveniment que ens permet tornar a demostrar que som un ciutat oberta, amb una enorme capacitat organitzativa de grans esdeveniments, i amb uns equipaments esportius de primer ordre”.