Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus acull aquest diumenge la Festa dels Escacs provincial

12/06/2024

El Centre Cívic Migjorn de Reus acollirà aquest diumenge, 16 de juny, tres tornejos d’escacs que es jugaran simultàniament en el marc de la Festa Provincial dels Escacs 2024 i el II Torneig Ciutat de Reus d’Escacs. Es tracta d’un esdeveniment que organitza la Federació catalana d’escacs amb la col·laboració d l’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Salut i Esports i de la regidoria de Relacions Ciutadanes, i els clubs d’escacs del Baix Camp. Les inscripcions en els tornejos van a bon ritme pel que s’espera la participació d’unes 200 persones aficionades als escacs.

L'esdeveniment comptarà amb la participació activa de representants de tots els clubs d'escacs de la comarca: Club d'Escacs Reus Deportiu, Club d'Escacs Reus, Club d'Escacs Cerap Riudoms, Unió d'Escacs Cambrils, Club d'Escacs Duesaigües, Club d'Escacs Selva del Camp i Club d'Escacs Hospitalet de l'Infant.

En el decurs de la jornada es faran diversos reconeixements als millors jugadors d'escacs de la província de Tarragona així com a entitats relacionades amb aquest joc d’estratègia. A més a més, tots els participants en el torneig ràpid Ciutat de Reus s'emportaran un obsequi o un premi.  La trobada finalitzarà amb un dinar de germanor per a totes les persones participants.