reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Reus Esport i Lleure realitza una enquesta online per valorar l’impacte de la COVID19 en la pràctica de l’exercici físic de la població de Reus

07/06/2021

Reus Esport i Lleure ha impulsat una enquesta online per valorar l’impacte que la pandèmia de la COVID19 ha tingut en l’hàbit de pràctica de l’exercici físic de la població de Reus. L’enquesta es realitza en el marc de la fase final de redacció del Mapa d'Equipaments Esportius del Municipi (MIEM) i es porta a terme amb la col·laboració del Gabinet Ceres a partir d’aquest dilluns, 7 de juny, i durant les properes quatre setmanes. Tots els reusencs i reusenques majors de 16 anys que ho desitgin poden emplenar l’enquesta al següent enllaç: https://ls315.gabinetceres.com/index.php/763511

Els resultats d’aquesta enquesta serviran per fer un estudi sobre l’afectació de la COVID19 en l’hàbit de pràctica regular d’exercici físic i l’esport entre la població de Reus. El qüestionari s’administrarà al conjunt de ciutadans i ciutadanes del Panel Ceres, però també resta obert a que tota la ciutadania pugui participar-hi.

Amb l'inici de la pandèmia la regidoria d'Esports, i Reus Esport i Lleure, van decidir interrompre la redacció final del MIEM per valorar i determinar si calia modificar, actualitzar o incorporar elements valoratius incorporant l'impacte d'aquesta situació sobrevinguda.  Amb els resultats d’aquesta enquesta es reprendrà i reavaluarà la fase final de redacció del projecte. El regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha considerat “interessant abordar aquesta qüestió tant a nivell de practicant habitual o esporàdic, doncs es tracta d’una situació de total actualitat i els resultats de la qual poden ajudar a conèixer l’impacte de la pandèmia que encara estem vivint en la pràctica d’exercici físic i, de retruc, en els hàbits dels ciutadans”.

El qüestionari està dissenyat per contestar-lo en uns 5 minuts, i entre tots els participants es sortejaran dos txecs, un per valor de 80€ i un de 50€, per gastar exclusivament a una botiga esportiva de la ciutat i 10 packs que inclouen una samarreta tècnica i un gymsack.

Totes les dades que aportin els enquestats seran tractades confidencialment pel Gabinet Ceres i no seran compartides amb cap altra entitat o finalitat.

MIEM

El Mapa d'Equipaments Esportius del Municipi (MIEM) vol donar resposta a l’alta demanda i creixement de la necessitat de la població per desenvolupar activitats físiques orientades a la millora de la salut i la qualitat de vida de totes les franges d’edat de la població. En aquest sentit, aquest projecte es concep com un espai obert a un ampli sector de població que complementi l’actual oferta esportiva existent a la ciutat.