Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus, seu aquest diumenge de les finals nacionals de cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

05/03/2019

El circuit natural del parc del Roquís, al polígon Agro Reus, és escenari aquest diumenge 10 de març de les finals nacionals de cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Més de 1.200 esportistes de les categories prebenjamí fins a juvenil participaran a les 18 curses programades (9 de femenines i 9 de masculines). És previst que les distàncies tinguin el mateix metratge tant en categoria masculina com femenina.

En les categories prebenjamí, benjamí i aleví les curses es disputaran distribuint els corredors i les corredores per cada any de naixement, mentre que en les categories infantil, cadet i juvenil es disputaran en funció de la categoria. El total de 1.237 esportistes que s’han inscrit procedeixen de 30 Consells Esportius Comarcals  i el Consell Esportiu del Baix Llobregat és el que aporta la màxima participació, amb 169 participants. El Baix Camp tindrà un total de 80 participants.

Treball en equip
El Consell Esportiu del Baix Camp i Reus Esport i Lleure, col·laboren novament aquest diumenge per portar a la ciutat una de les competicions més rellevants del calendari esportiu escolar del nostre país. El treball conjunt permetrà oferir una competició de qualitat esportiva en un circuit natural que presentarà 3 recorreguts: un de 540, un de 960 i un de 1.320 metres, que permetran cobrir el metratge de cada una de les categories convocades.

La Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars 2019 s'ha presentat aquest dimarts en roda de premsa, a la qual han assistit el regidor d'Esports, Jordi Cervera, el director de Reus Esport i Lleure, Jordi Bros, el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria, i el gerent d'aquest ens comarcal, Joan Bartolí.

Aquesta competició torna a Reus després de l'edició de 2005 i al mes de juny es previst que es complementi amb diverses finals dels Jocs Esportius Escolars en modalitats esportives d'equip.