reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus tornarà a ballar a ritme de hip-hop amb el 5é Campionat "Rock The Stage"

12/04/2023

El Pavelló Olímpic Municipal acollirà el proper 15 d’abril el Campionat de Hip Hop i Danses Urbanes Rock The Stage 2023. Avui al matí, al Consell Comarcal del Baix Camp, ha tingut lloc l'acte de presentació de la cinquena edició amb la participació de Pep Cuerba, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus;  Ernest Aymamí, president del Consell Esportiu del Baix Camp; Pilar Sanz, directora de l'Artis; Joan Bartolí, secretari general del Consell Esportiu del Baix Camp; Rosa Abelló, presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp; Mari Carmen d'Haro i Natalia Loose, representants d'Enach i Acnefi.

Aquest campionat, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l’Escola de dansa i arts escèniques Artis de Reus, compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, i és un clar referent per als practicants de les danses urbanes a nivell nacional.

El Rock the Stage agruparà enguany un total de 498 ballarins de 25 escoles participants amb un total de 78 actuacions.

El campionat, en la seva vessant més solidària, col·laborarà de nou amb l'Associació Catalana de Neurofibromatosis i l’Asociación ENACH, una ONG que dona suport als afectats per malalties estranyes.