reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure

GTranslate

 Contacte  
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Segona edició de la Caminada Solidària a benefici del Taller Baix Camp

07/11/2019

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure i la regidoria de Benestar Social, amb la col·laboració del Taller Baix Camp, organitza el pròxim diumenge, 17 de novembre la segona edició de la Caminada Popular Rutes Reus a benefici de l’associació. En aquesta segona edició, s'espera superar l'èxit de l'any passat, que va comptar amb la participació d’unes 1.000 persones.

L’objectiu de la caminada és recollir fons pel projecte de desenvolupament cognitiu per a les persones amb discapacitat intel·lectual ateses pel taller.

La implicació del Taller Baix Camp en l’organització queda palesa en la capacitat de mobilització d’un gran nombre de voluntaris, entre professionals de l’associació, famílies i usuaris, a més dels sponsors que un any més donen suport.

La caminada sortirà a les 10:00h i tindrà dos recorreguts, de 4.100 i 10.400 metres. La sortida i l’arribada serà a la seu del Taller Baix Camp, al carrer de Víctor Català, i passarà per una de les residències de l’associació, la llar Masia Roig i pel carrer Joan Oliver, on hi ha ubicat el centre especial de treball.

Al llarg del matí hi haurà vermut electrònic, sortejos, venda de samarretes i mocadors de coll solidaris, dinar popular, entre altres activitats.

Al final de la caminada hi haurà un petit concert a càrrec de Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, membres del grup Lax'n'Busto.

La inscripció a la caminada és gratuïta, i la col·laboració amb el Taller Baix Camp és pot fer a través de la compra de diversos tiquets: dinar, 6 euros; mocador de coll commemoratiu, 5 euros; got de vermut, 1 euros, i número del sorteig, 3 euros. Els tiquets es poden adquirir a les diverses seus del Taller Baix Camp.