reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Signatura del conveni de col·laboració amb els Jocs Mediterranis 2018

14/06/2018

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha signat aquest dijous per delegació de l'alcalde el conveni de col·laboració amb la ciutat de Tarragona en què es formalitza la condició de Reus com a municipi seu dels Jocs Mediterranis 2018. Cervera ha assistit a l'acte en què els alcaldes dels 13 municipis de la demarcació que seran seu d'aquests jocs han rubricat la seva col·laboració amb l'alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros. L'acte s'ha realitzat al jardí de la Casa Canals de Tarragona.

Els convenis recullen els compromisos específics de cada ajuntament amb la Fundació Tarragona 2018, com són: la cessió de les instal·lacions i via pública per a la celebració dels Jocs, el material esportiu, les zones d’aparcament, aspectes tecnològics, pla d’autoprotecció i assegurances, entre d’altres. En el cas de Reus, l'Estadi Municipal i el Pavelló Olímpic Municipal seran escenari de diferents competicions dels Jocs Mediterranis 2018.

A més de la ciutat de Reus, la resta de municipis que han assistit a la signatura dels respectius convenis són els següents: Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, El Morell, El Vendrell, La Pobla de Mafumet, la Selva del Camp, Salou, Torredembarra, Valls, Vila-seca i la Canonja.