Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

S’obren les inscripcions a la Caminada popular Rutes Reus, solidària amb la Marató de TV3

02/12/2015

L’Ajuntament de Reus, Reus Esport i Lleure SA i l’empresa Tretzeesports organitzen la caminada popular d’hivern de les Rutes Reus que aquesta vegada té finalitats solidàries amb la Marató de TV3. L’activitat es realitza el diumenge 13 de desembre, a partir de les 10:00 h. Es proposen dos recorreguts, amb sortida i arribada al Mercat Central, davant de l’antic Hospital de Sant Joan.

La Caminada popular Rutes Reus solidària amb la Marató de TV3 compta amb la col·laboració de 17 entitats de la ciutat. D’altra banda, les persones que vulguin fer les seves aportacions ho podran fer el mateix dia de l’activitat als punts de recollida que trobaran el dia de l’activitat o mitjançant la plataforma de pagament segur que s’activa a la web de Tretzesports, que també gestiona les inscripcions. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que en aquesta edició destina els fons a la investigació científica de la diabetes i l’obesitat.

Dos itineraris
Les persones participants podran triar un recorregut més curt i urbà, de 6 kilòmetres, i una durada aproximada d’una hora i mitja i, un altre de més llarg, que combina paisatges urbans i camins, d’11,3 kilòmetres i una durada aproximada de 2 hores i 45 minuts. En ambdós itineraris, els inscrits trobaran un punt d’avituallament, que possibiliten les empreses col·laboradores.

Les inscripcions són gratuïtes i es realitzen a través de l'aplicatiu de l’empresa Tretzesports, que s’enllaça a Reus.cat, on els interessats poden trobar la descripció detallada dels dos recorreguts.

Les Rutes Reus
Les «Rutes Reus, itineraris de salut i paisatge» són una invitació a recórrer la ciutat per fer salut i aprofundir en el coneixement del terme, ja que documenten de més d’un centenar de punts d’interès. Les rutes es van inaugurar amb una caminada popular celebrada a l’octubre que va tenir la participació de més de mig miler de persones.

Fitxers Relacionats: