Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Sorteig de la Copa del Rei d'hoquei patins el dia 28 de gener al Gaudí Centre de Reus

21/01/2016

El sorteig del quadre de competició de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins es portarà a terme el pròxim dijous, 28 de gener, a les 11:30 h a la sala Gaudí Universal del Gaudí Centre de Reus, el singular equipament dedicat a la figura de l'arquitecte reusenc Antoni Gaudí i Cornet situat a la cèntrica plaça del Mercadal. La capital del Baix Camp serà la seu de la competició del 25 al 28 de febrer d'aquest any.

Al sorteig del dia 28 de gener hi assistiran l'alcalde, Carles Pellicer; el president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua; un jugador i els entrenadors dels clubs classificats per disputar la competició.

L'esdeveniment servirà per sortejar els quarts de final i la resta del quadre de competició. Es preveuen quatre caps de grup que no es podran enfrontar entre ells en els quarts de final. Les bases de la competició estableixen que els encreuaments de semifinals aparellin el vencedor dels quarts de final, que juguin el primer i quart classificats per un costat i el segon contra el tercer per un altre.

Aquest cap de setmana es disputa la darrera jornada de la primera volta de l'OK Lliga, en què quedaran definits els equips classificats i les posicions dels caps de grup.